2018-02-10 06:29:38• hírek • Blikk.hu

Rubint Réka szerint a kis Norbi viszi majd tovább a Schobert birodalmat

Rubint Réka a Vasárnapi Blikknek elsősorban arról mesélt, ami a legfontosabb a számára: a családjáról.


Mi körül forognak a legtöbbet a gondolatai?


Rubint Réka: A gyere­keim körül. Állandóan ők járnak a fejemben, mindent hozzájuk igazítok. Korábban minden munkát elvállaltam, most viszont fontosabb, hogy bele tudjak nézni Norbika vízilabdaedzésébe. A napom nagy része a logisztikáról szól a három gyerek körül.


Most Norbi éppen hazavitte Zalánt, ötre kísérem angolra, fél hatra Larával a lovardába kell érni, Norbika fél hétkor száll be a medencébe, Larát nyolcra viszem az egyik barátnőjéhez, és amíg iskolában vannak, addig intézem a céges dolgokat. Ráadásul a lányommal iskolaválasztás előtt állunk.


Mi alapján döntenek?


Rubint: Sok iskolát megnézünk, olyat szeretnénk választani, ahol jól érzi magát, és a legjobb oktatást kapja. Lara anyanyelvi szinten beszél angolul, így ez is szempont az iskolaválasztáskor.


Kinek van nagyobb döntési joga, a gyereknek vagy a szülőnek?


Rubint: Soha nem fogjuk megmondani egyik gyerekünknek sem, hogy mit csináljon, nem döntünk helyettük, de nem is hagyjuk őket magukra. Szerencsére mindenben kikérik a véleményünket, erős bizalmi kapcsolat van ötünk közt. Nincs olyan téma, amiről ne beszélgetnénk, legyen szó iskolaválasztásról vagy éppen a fiúkról.


Laránál ez most fontos téma lehet...


Rubint: Elérte a tinédzserkor, amivel ő maga is küzd. Nagy szüksége van most rám mint a barátnőjére, előfordul, hogy éjfélkor is még összebújva lelkizünk. Igyekszem a partnere lenni, van, hogy saját történetet mesélek el. „Larácskám, én 13 éves voltam, amikor először találkoztam olyan fiúval, aki megdobogtatta a szívemet.” A legtöbbet Norbival szokott beszélgetni a fiúügyekről, hiszen egy férfi másként látja ezeket. Ő is elmeséli, hogyan élte meg, amikor elküldte egy lány.


Norbikánál is aktuális már az udvarlás?


Rubint: Elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Megkérdezi, hogyan kell udvarolni. A minap Zalán valami elképesztő volt! Átjött hozzánk Berki Krisztián és a tündéri kislánya, Nati. Zalán nem éri el a hűtőben a polcokat. Nem szólt senkinek, hanem odahúzott egy széket, felállt rá, vett ki poharat, üdítőket, és megkérdezte a kislányt, hogy mit szeretne inni. Sok férfiban nincs meg ez a figyelem, ami már most az én hétéves fiamnál természetes. Norbika is ilyen. Olyan elő nem fordul, hogy előtted menne be az ajtón!


Norbiról tudni lehet, hogy szereti kimutatni az érzelmeit.


Rubint: Ez így van. Ők tényleg azt látják, hogy Norbi egész nap puszilgat, egymáshoz érünk, megöleljük a másikat, és ez nekik természetes. Nekik anya és apa egy óriási szeretetgombóc, ami biztonságot és egyensúlyt teremt a kis életükben. Norbinál jobb partnert és férfit álmodni sem tudtam volna magamnak. Ő az ízig-vérig férfi szerepét tölti be a családban. A lányomnak ilyen férjet kívánok.


A szülei 15 évvel ezelőtt elváltak, de most újra összehozta őket.


Rubint: A gyerek számára a szülők egysége a legfontosabb, ezzel én sem vagyok másként, noha már én magam is anya vagyok. A ­2016-os és 2017-es évem legnagyobb eredménye az volt, hogy édesapámat sikerült egészségileg helyrehozni, és visszavezetnem édesanyámhoz. Több mint 700 nap kemény munkája volt ebben, mindennap odafigyeltem rájuk és segítettem őket a háttérből. Megérte, mert most nagyon boldog vagyok. A szüleimnek el kellett fogadnia, hogy már a gyerekeiknek kell nekik segíteniük.


Biztos gondolkodtak már azon, ki viszi majd tovább az Update-birodalmat.


Rubint: Mind a három gyerek teljesen más. Zalán egész nap épít, kijelentette, hogy építész lesz. Lara mindig azt mondja, hogy neki lesz egy lovardája és egy tornácos háza, a természetbe vágyik. Norbikáról Norbi azt mondja, hogy figyeljem meg, nagy meglepetést szerez még nekünk. Ő magát látja a kis Norbikában, annak idején ő ugyanilyen volt. És tényleg! A nagyfiamat nagyon érdekli a gasztronómia, és főzni is szeret. Mindig ott sürög-forog a cég séfje körül, aki az új termékek fejlesztésében segít. Nemcsak a termékekről kérdez, az üzlet is érdekli. Én most azt látom, hogy ő lesz, aki átveszi a vállalkozást.


A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: